good.bee Tranzactii Mobile, serviciu bancar destinat in special persoanelor care locuiesc in mediul rural, si-a schimbat denumirea in BCR Partener Mobil.

„Vom continua sa dezvoltam sub conceptul BCR Partener Mobil servicii bancare simple, inovative, pe care oricine si le va putea permite. Consultantii BCR Partener Mobil SRL aduc banca la client, oriunde in Romania si transforma serviciile bancare intr-o optiune accesibila oricui. In demersul nostru vom beneficia, in special in zonele rurale, de puterea si recunoasterea de care se bucura brandul BCR”, a declarat Catalin Moise, director general BCR Partener Mobil.

Initial o subsidiara a holdingului good.bee, detinut de catre Erste Group si Fundatia Erste, compania good.bee Service s-a lansat pe piata romaneasca in martie 2009, oferind acces la servicii bancare de baza - un cont curent in lei la BCR pentru a primi venituri sau a tine banii, un card de debit Visa Electron pentru retrageri de numerar si cumparaturi si serviciul de tranzactionare mobila pentru a obtine informatii, a primi si trimite bani sau a plati facturi.

BCR Partener Mobil a incheiat, in luna august, un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania.

Astfel, in prezent, este asigurata utilizarea serviciului de tranzactionare mobila prin intermediul celor 3 operatori de telefonie mobila principali la nivel national.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR raporteaza o scadere a profitului cu 65,6% in primele 9 luni