Cazacu va ocupa in continuare si pozitia de Chief Financial Officer (CFO) al Uniqa Asigurari de viata.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, Cazacu (34 de ani) s-a alaturat echipei Uniqa Asigurari de viata in luna septembrie 2011. Anterior, a activat in cadrul companiei de consultanta si audit KPMG, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

Din pozitia de Vicepresedinte Directorat, Cazacu va continua implementarea strategiei de dezvoltarea Uniqa Asigurari de viata pe piata romaneasca. Compania a fost lansata in aprilie 2010, beneficiind de know-how-ul grupului Uniqa, unul dintre liderii pietei asigurarilor de viata in Austria.

Citeste si:

„Obiectivul nostru principal este cresterea profitabila a Uniqa Asigurari de viata si adaptarea continua la piata. Asigurarile de viata reprezinta o componenta importanta a strategiei de dezvoltare a Uniqa Group in Romania, prin urmare vor fi alocate toate resursele necesare cresterii Uniqa Asigurari de Viata”, a declarat Cazacu.

Uniqa Asigurari de Viata vizeaza dezvoltarea atat a canalului exclusiv, cat si incheierea de parteneriate strategice de tip bancassurance.