Fostul director al Chartis Romania, Mihnea Tobescu, va prelua in perioada urmatoare conducerea Euroins Romania, post ramas vacant dupa ce Iulius Alin Bucsa a fost numit director general la Astra Asigurari, au declarat surse din piata asigurarilor.
Tobescu a condus Chartis Romania (fosta AIG Romania) pana in luna martie a acestui an, cand Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a retras, la cerere, autorizatia de functionare a societatii si a aprobat transferul portofoliului catre sucursala Bucuresti a Chartis Europe Limited Londra.

El a preluat conducerea fostului asigurator in februarie 2002, scrie Mediafax.

Euroins a fost infiintata in anul 1994 sub denumirea Asitrans si practica numai asigurari generale.

Actionarii companiei sunt Euroins Insurance Group PLC (Bulgaria) - 90,5% si mai multe persoane fizice si juridice, care impreuna controleaza titluri reprezentand 9,5% din capitalul social.

In prima jumatate a anului, compania a subscris prime de 228 milioane de lei, de aproape doua ori mai mari fata de cele raportate in aceeasi perioada a anului trecut, de 116 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri