Claudiu Cercel (44 de ani) este director general adjunct in cadrul BRD si coordoneaza activitatea Polului Piete Financiare, format din structurile Piete Financiare si Titluri.

In perioada 1992-1993, a fost manager de vanzari in domeniul produselor de telecomunicatii.

Lucreaza in BRD din 1993, ocupand pe rand functiile de Ofiter Trezorerie, analist tehnic FX, trader Fx, Director adjunct Trezorerie, Director Operatiuni de Piata si Director Executiv Piete Financiare.

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica in 1992 si este absolvent al numeroaselor cursuri de management si leadership din cadrul Societe Generale dar si al altor institutii bancare: Nomura Bank (Londra), Bank of America (San Francisco), sau al Universitatii Montreal si London Business School.

A absolvit programul de master Executiv de administrare a afacerilor - ASEBUSS Bucuresti / Universitatea din Washington, SUA .
Incepand cu 2 octombrie 2008 ocupa functia de Director General Adjunct.

Aurel Saramet (62 de ani) este presedinte-director general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) din decembrie 2004, functie pe care a ocupat-o si intre 2002-2003.

Acesta a terminat Academia de Studii Economice, Facultatea de Economia Industriei, in 1975.

Totodata, intre 1996 si 1998, Saramet a fost director general la directia Relatii cu Piata de Capital si Investitii Financiare din Bankcoop. Intre 1998 si 1999, Aurel Saramet a ocupat o functie similara la Banca Comerciala Ion Tiriac.

foto articol: diicot.ro