Ministerul Economiei (MECMA) a demarat procedurile pentru suspendarea lui Aurel Saramet din functia de presedinte al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).
FNGCIMM este societate pe actiuni, avand drept unic actionar statul roman, reprezentat prin Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Totodata, ministerul a dispus incetarea activitatii in functiile ocupate de celelalte 3 persoane implicate in dosarul anchetat de DIICOT, urmand sa dispuna suspendare lor in situatia in care DIICOT va lua masura arestarii preventive a celor 3 invinuiti, conform legii 188/1999, art.94, alin 1.

Mihai Grigoroiu a fost sef serviciu din 2009 in cadrul OIIMM (Organismul Intermediar pentru IMM), exercitand temporar functia de director general adjunct la AM POSCEE. Ionut Catalin Rosu ocupa din 2010 functia de auditor asistent in cadrul Serviciului de Audit Public Intern din cadrul OIIMM. Mihail Andrei Atanasiu este din 2009 in functia de consilier asistent la Directia Generala Mediu de Afaceri in cadrul OIIMM.

“La nivelul MECMA nu sunt cunoscute alte detalii cu privire la dosarul care face obiectul cercetarilor efectuate in momentul de fata de DIICOT. In urma informatiilor aparute, Corpul de Control al ministrului economiei a demarat un control propriu pe aceasta tema”, se arata in comunicatul ministerului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri