Fondurile mutuale administrate de ING Investment Management, inregistrate si reglementate in Luxembourg, ofera clientilor posibilitatea de a alege din 10 fonduri mutuale distincte, prin care se poate investi in piata locala sau din regiune (Romanian Bond, Romanian Equity sau Emerging Europe), pe piete regionale (Statele Unite prin US High Dividend, zona Euro prin Euro High Dividend), Asia prin Greater China sau in pietele financiare globale (Global Opportunities, Emerging Market Debt).

Fiind bazate pe o varietate de instrumente financiare (actiuni, instrumente cu venit fix etc.), denominate in cele mai de interes valute (RON, EURO si USD), fondurile mutuale reprezinta o alternativa de investitie (pe termen lung) la produsele de economisire.

De asemenea, fondurile mutuale presupun o investitie redusa (2.000 de unitati monetare, lei, euro sau dolar), costuri reduse (se percepe doar un comision de subscriere), iar potentialul castig este adus de investitii in piete financiare mature si lichide.

In plus, aceste produse sunt adaptate apetitului de risc al clientului, de la cel mai conservator pana la cel mai riscant.