ING Bank ofera clientilor persoane fizice posibilitatea de a investi pe pietele internationale, fiind singura banca de pe piata locala care distribuie fonduri mutuale internationale tuturor clientilor de retail.
Fondurile mutuale administrate de ING Investment Management, inregistrate si reglementate in Luxembourg, ofera clientilor posibilitatea de a alege din 10 fonduri mutuale distincte, prin care se poate investi in piata locala sau din regiune (Romanian Bond, Romanian Equity sau Emerging Europe), pe piete regionale (Statele Unite prin US High Dividend, zona Euro prin Euro High Dividend), Asia prin Greater China sau in pietele financiare globale (Global Opportunities, Emerging Market Debt).

Fiind bazate pe o varietate de instrumente financiare (actiuni, instrumente cu venit fix etc.), denominate in cele mai de interes valute (RON, EURO si USD), fondurile mutuale reprezinta o alternativa de investitie (pe termen lung) la produsele de economisire.

De asemenea, fondurile mutuale presupun o investitie redusa (2.000 de unitati monetare, lei, euro sau dolar), costuri reduse (se percepe doar un comision de subscriere), iar potentialul castig este adus de investitii in piete financiare mature si lichide.

In plus, aceste produse sunt adaptate apetitului de risc al clientului, de la cel mai conservator pana la cel mai riscant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri