Clientii BCR pot trimite bani de pe mobil folosind doar numarul de telefon al destinatarului

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) pot efectua plati catre alte persoane de pe telefonul mobil, folosind doar numarul de telefon al destinatarului, fara sa aiba nevoie de internet, si pot verifica totodata soldul conturilor si operatiunile recente, a anuntat joi banca.

"Clientii BCR trebuie sa cunoasca doar numarul de telefon mobil al beneficiarului (nu mai sunt necesare detalii financiare suplimentare) si pot trimite acestuia banii necesari", a declarat, intr-un comunicat, Bogdan Marin, directorul Managementului Canalelor Retail in cadrul bancii, noteaza Mediafax.

Serviciul Tranzactii Mobile BCR poate fi activat la orice unitate a institutiei de credit si este oferit gratuit tuturor clientilor, putand fi atasat oricarui cont curent in lei.

Utilizatorii pot afla, apeland numarul *183#, soldul conturilor, pot vizualiza cele mai recente operatiuni si plati facturi. Serviciul poate fi folosit oricand, de pe orice abonament sau cartela reincarcabila activa in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, de pe orice telefon mobil, fara a avea nevoie de conexiune la internet.

BCR, membra a grupului austriac Erste, este cea mai mare banca locala in functie de active, cu peste 16,8 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Visa depășește pragul de 1 miliard de tokenuri emise
Setari Cookie-uri