Economistul Mircea Cosea si jurnalistul Claudiu Vrinceanu, de la wall-street.ro, au discutat in emisiunea Business B1 de duminica, 16 decembrie, ora 13, despre proiectul guvernului de a crea Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Emisiunea Business B1: petitie wall-street.ro from Internet Corp SRL on Vimeo.Contextul discutiei: Guvernul va desfiinta autoritatile de supraveghere din domeniul financiar, cu exceptia celor care tin de BNR, astfel ca atributiile si tot personalul CNVM, CSA si CSSPP vor fi preluate pana cel tarziu in luna martie a anului viitor de catre o noua institutie - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Urmarind emisiunea de duminica veti afla detalii si despre petitia wall-street.ro, prin care consideram aceasta perioada o “fereastra de oportunitate” pentru a profesionaliza si restructura in mod eficient autoritatile de supraveghere.

Invitatii emisiunii Business B1

Mircea Cosea, profesor universitar, doctor in economie: “Pana la urma, intr-un moment se vede ca orice institutie are o tenta politica. In Romania clientelismul politic se manifesta si prin posturile pe care le ocupa cineva in functie de importanta pe care o are in partidul respectiv si in functie de aportul adus la castigarea alegerilor. Este o teama pe care o am si nimeni nu mi-o poate elimina nimeni. Poate doar daca am sa vad un specialist la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Claudiu Vrinceanu
, redactor-sef Wall-Street.ro: “Inainte de a trece in revista situatia de pe alte piete financiare, noi am facut la wall-street.ro o petitie prin care propunem ca selectarea specialistilor din fruntea institutiilor care supravegheaza piata de capital, piata asigurarilor si piata pensiilor private, sa fie facuta in urma unui proces competitive”.

“Business B1”, emisiune moderata de Ana-Maria Tepus, propune o noua perspectiva pe piata media. Emisiunea aduce in prim plan actualitatea economica romaneasca, intrebarile isi vor gasi raspunsuri variate de la specialisti din zona de business: jurnalisti, consultanti, manageri, antreprenori, bancheri.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri