Franklin va ramane membru al Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, precum si membru in Comitetul de Audit si Comitetul de Remunerare.

Totodata, Consiliul de Administratie a desemnat-o pe Luminita Runcan pentru pozitia de director general adjunct, in timp ce conducerea activitatii de trezorerie a bancii urmeaza sa fie preluata de Teo Birle, in calitate de director trezorerie.

In prezent, acesta ocupa functia de director adjunct trezorerie.

In aceste doua cazuri, exercitarea functiei se va realiza dupa obtinerea aprobarilor corespunzatoare din partea BNR si dupa parcurgerea tuturor formalitatilor necesare.

Citeste si:

Banca Transilvania va avea astfel, incepand cu data autorizarii BNR, doi directori generali adjuncti, conducatori ai bancii, respectiv Nicolae Tarcea si Luminita Runcan.

La inceputul lunii ianuarie, Robert Rekkers si-a dat demisia din functia de director general al Bancii Transilvania si din cea de membru in Consiliul de Administratie, locul sau fiind preluat de Peter Franklin.

Banca Transilvania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 265,43 milioane lei, cu 30% mai mult fata de aceeasi perioada din 2011.