„Ne asteptam ca si in acest an sa continue trendul crescator pe care l-am inregistrat anul trecut - o crestere de 20% a numarului tranzactiilor pe aceasta zona. Plata impozitelor se poate efectua fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea sabloanelor predefinite de BCR. Am oferit clientilor nostri multiple modalitati de tranzactionare la distanta si am facilitat accesul acestora la produsele bancare detinute: acces mai facil la serviciile de internet si phone banking dar si noi servicii de tip mobile banking“, a declarat Bogdan Marin, director executiv canale retail la BCR.

Clientii BCR au la dispozitie, pe site-ul bancii sau direct in aplicatia Click 24 Banking BCR, exemple de completare si toate link-urile utile catre tipuri de taxe, impozite si contributii, coduri de impozit (de pe site-ul Ministerului de Finante Publice).

Prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR, clientii BCR mai pot achita o gama larga de impozite si taxe precum impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, din activitati independente, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni sau asigurari sociale pentru venituri din prestari de servici.