Credit Europe Bank si-a relansat serviciul telefonic

Credit Europe Bank a relansat luna aceasta serviciul telefonic interactiv CEBLine, care asigura clientilor un acces rapid la informatii privind produsele detinute precum si posibilitatea de a efectua tranzactii direct de pe telefon.

Meniul aduce noi functii, destinate in special detinatorilor de carduri. Acestia pot de acum sa activeze cardurile prin stabilirea codului PIN de pe telefon, sa afle informatii referitoare la extrasul de cont pentru cardurile de credit, sa aplice direct din meniul telefonic pentru servicii sau produse ale bancii, dar si sa afle informatii despre campaniile in derulare.

Oricine apeleaza noul meniu CEBLine si detine un card de credit sau de debit poate-fara a mai fi nevoie de o vizita in sucursala -sa defineasca sau sa modifice codul PIN, in baza datelor de identificare introduse si a numarului de telefon inregistrat in sistemul informatic al bancii.

De asemenea, utilizatorii de card de credit pot afla data emiterii extrasului de cont, data scadenta, suma minima de plata si totalul de plata pentru extrasul curent. Atat pentru cardurile de credit cat si pentru cele de debit utilizatorii pot afla informatii despre limita aprobata, fondurile disponibile si bonusul acordat.

Totodata, cei care doresc sa aplice pentru un produs al bancii o pot face prin intermediul unui meniu special, prin introducerea datelor de contact. O alta noutate este ca acum orice apelant poate afla informatii actualizate despre promotii si produse direct din meniul telefonic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri