Credit Europe Bank a lansat un produs destinat executorilor judecatoresti

Credit Europe Bank a lansat un produs destinat executorilor judecatoresti, ce permite gestionarea sumelor in regim de consemnare.

Contului de consemnare nu ii sunt atasate comisioane sau dobanzi, iar pentru deschiderea si utilizarea contului curent se ofera conditii speciale, comision de deschidere si de administrare cont curent zero pentru cont in lei sau valuta si comision pentru plati in lei si valuta zero, cu exceptia comisionului bancilor corespondente.

Cardul VISA Business atasat contului curent are, de asemenea, comisioane zero pentru emitere, administrare si retragere numerar la ATM-urile si POS-urile bancii.

Prin contul de consemare al executorului judecatoresc sunt tranzitate sumele depuse ca garantie pentru cei interesati sa participe la licitatii mobiliare / imobiliare precum si sumele incasate in cadrul procedurilor executionale ( poprire / mobiliara / imobiliara).

Executorul judecatoresc este autorizat sa dispuna de sumele intrate in contul sau de consemnare, conform dispozitiilor legale, fara a putea sa solicite eliberarea de numerar pentru sine.

Sumele din cont se elibereaza dupa trecerea termenului de consemnare - 15 zile, daca nu este specificat altfel de catre executor, in hotararea judecatoreasca sau in actele licitatiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri