Schema Ministerului Finantelor, redusa cu 182 posturi. ANAF ramane fara 150 locuri

Organigrama Ministerului Finantelor a fost redusa cu 182 de posturi, din care cel putin 22 sunt de conducere, sapte directii au fost desfiintate, iar aparatul de lucru al ANAF a fost diminuat cu 150 de posturi, acestea fiind preluate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

In acelasi timp, a fost infiintata Unitatea de evaluare a investitiilor publice, structura care va evalua eficienta alocarii resurselor financiare pentru investitii publice finantate integral sau partial din bugetul de stat, scrie Mediafax.

Modificarile au fost operate prin hotarare aprobata in sedinta de miercuri a Guvernului.

Intr-un comunicat al Executivului se arata ca una dintre principalele schimbari consta in reducerea numarului maxim de posturi al aparatului propriu al Ministerului Finantelor cu 182 de posturi (reprezentand 10% din numarul total de posturi al aparatului propriu), ceea ce conduce la reducerea a minim 22 de posturi de conducere.

Totodata, 150 de posturi disponibilizate de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti vor fi preluate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri