24 Mai 2006

BRD are actionari fericiti: Astazi se dau dividentele

BRD - Groupe Société Générale va incepe joi, 25 mai, plata dividendelor aferente anului 2005 catre actionarii inregistrati in registrul actionarilor BRD la data de inregistrare 9 mai 2006, informeaza banca.

Actionarii posesori de carduri emise de BRD sau titulari de conturi curente deschise la BRD - Groupe Société Générale vor primi in mod implicit dividendele pe card sau in contul curent.
       
Actionarii care au solicitat plata intr-un cont deschis la o alta banca comerciala vor incasa dividendele in contul indicat, conform optiunii acestora.
       
Actionarii care nu au indicat un cont pentru virarea dividendelor care li se cuvin le vor putea ridica in numerar de la oricare dintre unitatile din reteaua BRD - Groupe Société Générale (actionarii nu mai sunt arondati unei anumite unitati BRD, ca in anii anteriori).
       
Adunarea Generala a Actionarilor bancii, din data de 20 aprilie 2006, a stabilit un dividend brut pe actiune de 0,3089 RON (3.089 lei vechi).
       
BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,7 miliarde euro. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 360 de unitati. Banca are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB, de circa 3,4 miliarde euro.



Citeste si