Provident Financial Romania, institutie financiara nebancara parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), a recrutat in functia de director de marketing un fost manager de comunicare de la Vodafone Romania.
Ina Negoita, cu o experienta de peste 20 de ani in marketing, va fi responsabila pentru elaborarea si consolidarea strategiei de marketing a companiei, inclusiv in ceea ce priveste analizarea si diversificarea ofertei de produse si servicii financiare.

In perioada 2008-2011 a detinut mai multe functii de conducere in cadrul companiei Vodafone Romania, respectiv manager pentru comunicare de brand, marketing de produs si comunicare pe canalele de retail.

Negoita este licentiata a Universitatii de Economie din Copenhaga si detine un titlu de MBA in Finante si Matematica oferit de Copenhagen Business School.

Parte a grupului britanic International Personal Finance, Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si este parte a grupului britanic IPF.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri