"Avand in vedere studiile de piata care au stat la baza conceperii acestui produs de asigurare si evolutia asigurarilor de viata in Romania, prognozam ca pana in mai 2014 sa inregistram un volum de prime subscrise pentru Batranete fara Batranete de 2,2 milioane lei", estimeaza Paul Swoboda (foto), directorul general Grawe.

Statisticile, mentionate de companie, arata ca in anul 2050, peste 50% din populatie va avea mai mult de 65 de ani si ca, in acelasi an, un adult care lucreaza va sustine noua pensionari. In acest sens, un exemplu de calcul aferent noului produs, pentru un barbat in varsta de 35 de ani, care doreste sa primeasca banii de la Grawe la varsta de 65 de ani si care plateste 2.000 lei pe an, va avea garantat o suma de 82.000 lei. La aceasta suma se va adauga un profit, in conditiile economice actuale, la valoarea de 43.000 lei, potrivit companiei.

Pe langa asigurarea de baza, "Batranete fara Batranete" are sapte asigurari suplimentare cu o paleta larga de acoperire, de la afectiuni medicale la accidente si care pot fi cumparate in functie de necesitati.

Citeste si:

Compania Grawe Romania este prezenta pe piata de asigurari din Romania din anul 2000, ocupand la sfarsitul primului semestru 2012 locul 8 in top-ul companiilor de asigurari de viata.

Din 2008 paleta de produse a fost completata cu asigurari de proprietati, iar din 2010 Grawe este membru al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale, oferind posibilitatea achizitionarii directe a asigurarii obligatorii pentru locuinte.