Asigurarii principale ii pot fi atasate doua pachete suplimentare, respectiv spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza. Copiii persoanei asigurate beneficiaza de protectie automat, iar beneficiile pentru asiguratul adult raman neschimbate si dupa plata despagubirii pentru copil.

Astfel, pentru o persoana de 40 ani, la o prima anuala de 2.000 lei, asiguratorul va plati garantat urmatoarele sume: 33.600 lei in caz de supravietuire, deces sau imbolnavire cu o afectiune grava (infarct, tumora maligna, accident vascular, insuficienta renala cronica, transplant, hepatita cronica etc.), 10.000 lei in caz de interventii chirurgicale din orice cauza si 100 lei/zi in caz de spitalizare din orice cauza. In asigurare sunt inclusi automat toti copiii asiguratului, pentru care se va plati o suma asigurata in caz de diagnosticare cu o afectiune grava de 8.500 lei. Asigurarea beneficiaza si de participare la profit, estimat la sfarsitul contractului la valoarea de 14.400 lei.

"Omnia Vital se adreseaza celor care constientizeaza riscul depistarii unor afectiuni grave care impun tratamente costisitoare, resurse financiare speciale, acces la cei mai buni specialisti, la cele mai moderne si eficiente terapii.", se arata in comunicatul companiei.

Grawe Romania se numara printre cei mai importanti asiguratori de pe piata romaneasca fiind parte din Grawe Wechselseitige Versicherung, grup financiar cu peste 185 ani de experienta pe piata europeana.