Metropolitan Life a lansat un produs de tip modular de asigurare de viata cu componenta investitionala optionala, denumit "Asa cum vrei tu". Decizia de extindere a portofoliului companiei cu o asigurare de viata care poate fi personalizata in functie de preferintele clientilor, potrivit directorului general, Carmina Dragomir, vine ca urmare a diversitatii si tendintei de schimbare a tipurilor de nevoi ale unei persoane de-a lungul vietii.

Potrivit unui studiu realizat pe un esantion de 1.308 persoane cu varsta cuprinsa 20 si 70 de ani de compania Metropolitan Life, atunci cand romanii se gandesc la achizitionarea unei asigurari de viata, motivatiile de cumparare sunt legate de protectia individuala si familiala, protectia impotriva cheltuielilor neprevazute, economisirea pentru perioada pensiei, dar si obtinerea unui sentiment de liniste oferit de un plan de protectie pe termen lung.

"Lansarea asigurarii «Asa cum vrei» tu este raspunsul firesc la ceea ce ne-au spus consumatorii ca isi doresc. Acest produs este nu doar un instrument puternic de protectie, ci si o incurajare de a fi „designerii” propriei vieti, asa cum o dorim noi", a declarat Carmina Dragomir (foto), CEO Metropolitan Life.

Produsul ofera un plan de protectie modular, ce include plata de catre companie a unei sume asigurate de pana la 1 milion de lei, in cazul nefericit al decesului din orice cauza al titularului politei. In caz de invaliditate permanenta din accident sau fracturi si arsuri din accident, compania asigura un beneficiu de pana la 500% din suma asigurata, iar pentru chirurgie din accident sau chirurgie din accident si imbolnavire, ofera acelasi beneficiu, ce poate urca pana la 35.000 lei.

In situatia unei spitalizari din accident sau accident si imbolnavire, compania ofera pana la 700 de lei zilnic pentru spitalizare, incepand chiar din prima zi. In cazul aparitiei unei afectiuni grave, clientii pot beneficia de o suma asigurata de pana la 800.000 lei si de tratament specializat in afara tarii, cu sume despagubite de pana la 1 milion de euro anual sau pana la 2 milioane de euro pe viata. Totodata, in situatia unui diagnostic grav, clientii au posibilitatea de a cere inca o opinie si recomandare de tratament din partea unui consortiu medical specializat. In plus, pe parcursul contractului, clientii pot primi inapoi o parte din sumele platite daca evenimentul asigurat nu a avut loc, in limita a 30% din suma primelor platite pentru anumite riscuri.

Suplimentar, titularii de polite au posibilitatea de a accesa o componenta de investitie, denumita Invest Plus, care permite acumularea de resurse pentru planuri de viitor, fie ca este vorba despre plata studiilor universitare a copiilor sau obtinerea unui venit suplimentar la varsta pensionarii.

Asigurarea ofera titularilor de polite si posibilitatea de a retrage sume partiale din cont in situatiile in care acestia au nevoie de resurse financiare pentru a-si indeplini anumite planuri.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si filiala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri