UniCredit Tiriac Bank si CEC Bank au depus oferte pentru un credit de 4,6 milioane de lei necesar Primariei Suceava pentru finalizarea lucrarilor la Centrul Cultural Bucovina, construit prin reabilitatea fostului cinematograf "Modern" din oras.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca au fost deschise ofertele pentru creditul de 4,6 milioane de lei, care va fi rambursat intr-o perioada de zece ani, transmite corespondentul Mediafax.

UniCredit Tiriac Bank a depus o oferta cu o dobanda de 4 la suta pe an, in timp ce CEC Bank are o oferta cu dobanda de 5 la suta pe an, in ambele oferte fiind incluse si comisioane auxiliare, iar in perioada urmatoare comisia de licitatie va stabili oferta cea mai avantajoasa.

"Sper sa finalizam lucrarile la Centrul Cultural Bucovina in acest an", a spus primarul.

Pentru finalizarea lucrarilor de constructie a Centrului Cultural Bucovina este necesara o finantare de 4,6 milioane de lei, la aceasta investitie fiind cheltuiti pana in prezent sapte milioane de lei, din care trei milioane de lei din fonduri alocate de Guvern si patru milioane de lei din fonduri locale.

Centrul Cultural Bucovina se construieste in zona centrala a municipiului Suceava, prin reamenajarea fostului cinematograf "Modern".In Centrul Cultural Bucovina, care va avea trei etaje, vor functiona o sala de spectacole, teatrul si Ansamblul "Ciprian Porumbescu".

Dupa finalizarea investitiei, Primaria Suceava intentioneaza sa transfere Consiliului Judetean (CJ) Suceava o parte din cladire, urmand ca, in schimb, sa primeasca trei etaje din cladirea in care functioneaza Primaria, dar care se afla in patrimoniul CJ.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Pe ultima suta de metri, Teodorovici ar vrea sa capitalizeze CEC