"Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia despagubirilor. (...) Punem la dispozitia celor afectati intreaga noastra experienta si pricepere in instrumentarea daunelor pentru a-i consilia si a le usura din povara clipelor de cosmar prin care trec. Numerele de telefon disponibile sunt 021 601.1572 sau 021 601.1574, unde profesionistii OMNIASIG VIG ofera consiliere tuturor celor afectati de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguratilor la drepturile ce revin din polita de asigurare", a declarat intr-un comunicat Mihai Tecau, presedinte al Directoratului OMNIASIG VIG.

Compania precizeaza ca autocarul utilizat de firma Gregory Tour Serv este asigurat de Omniasig VIG pentru raspunderea civila auto (RCA) si pentru asigurarea facultativa a mijloacelor de transport terestru (CASCO). Polita CASCO dispune de o componenta care acopera inclusiv riscul de accidente persoane si deteriorarea bagajelor. Ambele polite de asigurare erau valabile la momentul producerii evenimentului.

Sursa citata nu precizeaza valoarea despagubirilor la care au dreptul beneficiarii politei CASCO.

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania si face parte din grupul austriac VIG, care controleaza pe piata locala si companiile Asirom si BCR Asigurari de Viata.

Citeste si:

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, accidentul soldandu-se cu 18 morti si 29 de raniti. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o sosea dintr-o regiune montana la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

Circuitul a fost organizat de agentia de turism Mareea Travel, iar transportator a fost firma Gregory Tour.

Cititi si Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari