Millennium Bank a lansat un nou produs de economisire denumit Depozitul Chibzuit de Vacanta, care ofera o dobanda de pana la 6,5% pe an, in functie de suma economisita si de optiunea clientului de a reinnoi depozitul.


Acest produs de economisire este disponibil in lei pentru fonduri noi, pentru toti clientii – atat noi, cat si existenti – si poate fi constituit pe o perioada de trei luni, anunta banca.

Depozitul Chibzuit de Vacanta va fi disponibil pana pe 30 septembrie 2013 si poate fi deschis atat in sucursalele Millennium Bank, cat si prin intermediul serviciului Call Center. Deschiderea si administrarea depozitului sunt gratuite, iar suma minima este de 2.000 de lei.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobanda progresiva, care ajunge la 10% pe an in a sasea luna, Contul de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5%, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat.

Banca ofera dobanzi mai mari pentru depozitele la termen in lei si in euro deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Bonusul este de 0,25 pp sau de 0,15 pp, in functie de moneda si de perioada depozitului, iar dobanzile ajung la 5,25% pe an pentru lei si la 3,40% pe an pentru euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri