Premierul Victor Pona a semnat joi deciziile de numire in functie a sefilor celor opt directii regionale antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), precum si a doi inspectori generali adjuncti in structura centrala a Directiei Generale Antifrauda Fiscala.

Surse oficiale din Ministerul Finantelor Publice au precizat agentiei Mediafax ca numirile sunt temporare, pana la ocuparea acestor posturi prin concurs.

"Numirile au caracter temporar, pana la ocuparea prin concurs a acestor posturi, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se va incheia pana la 1 decembrie", au aratat sursele.

Astfel, Claudiu Codrea a fost numit inspector general adjunct antifrauda, sef al Directiei regionale antifrauda fiscala Bucuresti.
La conducerile directiilor regionale au mai fost numiti, in calitate de inspectori generali adjuncti antifrauda, Cosmin Georgescu (Suceava), Daniel Dinulescu (Constanta), Gabriel Valentin Carbunaru (Alexandria), Adrian Paul Voicu (Tg. Jiu), Calina Valer Vesa (Deva), Iulian Bogdan Gheorghe (Oradea) si Laurentiu Dan Pusderca (Sibiu).

De asemenea, in structura centrala a Directiei Generale Antifrauda Fiscala au fost numiti ca inspectori generali adjuncti antifrauda Aurelian Constantinescu si Valeriu Alexandru Gala.

Citeste si:
ANAF introduce eliberarea cazierului fiscal online prin intermediul SP
ANAF introduce eliberarea...

Romeo-Florin Nicolae, sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, a fost numit, la 1 august, de premierul Victor Ponta la conducerea Directiei Generale de Antifrauda Fiscala, la propunerea ministrului Finantelor. Nicolae fusese numit, la jumatatea lunii iunie, sef al Autoritatii Nationale a Vamilor din postul de director general adjunct la Directia Generala de Informatii Fiscale din cadrul ANAF.

Romeo-Florin Nicolae are statutul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care coordoneaza Directia Generala de Antifrauda Fiscala.

Guvernul a aprobat, la sfarsitul lunii iulie, cele opt sedii ale directiilor financiare regionale, precum si sediile regionale a Directiei Antifrauda a ANAF.

La finele lunii iunie, Executivul a decis reorganizarea ANAF, prin care a fost infiintata Directia Antifrauda, care functioneaza inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penala.

Citeste si:
MFP: Inchisoare pentru datornici si pedepse reduse pentru evazionisti
Eugen Teodorovici propune...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce cursuri gratuite de formare profesionala incep in octombrie