Pintilie Broker de Asigurare (PBA), unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata de asigurari online din Romania, a deschis doua noi agentii in Bucuresti, in zonele Timpuri Noi si Drumul Taberei.

Cele doua agentii nou deschise intermediaza asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta, asigurari medicale de calatorie si asigurari CMR, la aceleasi preturi disponibile si online, pe rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.

Agentia RCA Ieftin Drumul Taberei se afla langa Piata Drumul Taberei, in timp ce agentia Timpuri Noi se afla vizavi de sediul Universitatii Nicolae Titulescu.

"In offline, vrem sa deschidem agentii in toate zonele importante din Bucuresti”, a declarat Valentin Radu (foto), director de marketing PBA.

Deschiderea noilor sedii face parte dintr-o strategie de extindere a retelei de agentii si francize in toata tara.

Citeste si:
Pintilie Broker de Asigurare a lansat un calculator pentru politele...
Pintilie Broker de Asigurare...

In prezent, PBA ofera asigurari online prin intermediul site-urilor rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro. Offline, compania este prezenta in 11 puncte de lucru din Bucuresti - Grand Arena Berceni, Afi Palace Cotroceni, Dristor, Obor, Rahova, Republica, Autovit, Unirii, Turda, Drumul Taberei si Timpuri Noi.

Pana la sfarsitul anului, PBA estimeaza deschiderea a aproximativ 20 de francize in Bucuresti si in tara.

Pintilie Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata de asigurari online din Romania prin site-urile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand peste 1.500.000 de vizitatori unici de la infiintare.

Citeste si:
Pintilie a vandut cu 85% mai multe polite RCA pe Internet
Pintilie a vandut cu 85% mai...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Romania, inaintea Austriei sau Italiei la comenzi online de asigurari