Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a primit sase oferte pentru furnizarea de servicii de consultanta in vederea evaluarii unui numar de 205 persoane cu functie de conducere in cadrul institutiei, proces in urma caruia unii vor fi confirmati in posturi, iar altii vor fi disponibilizati.

Ofertele au fost deschise la 18 octombrie si au fost depuse de Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers Audit, Deloitte Consultanta, Tactic Consulting Unit, BPI Management Consulting Romania si BDO Business Advisory, noteaza Mediafax.

La licitatie s-au inscris si KPMG Romania si Hay Group Management Consultants, dar ofertele au fost respinse de autoritatea contractanta din cauza nerespectarii legislatiei cu privire la garantia de participare, conform datelor disponibile www.e-licitatie.ro.

Potrivit ASF, procesul de evaluare va avea ca rezultat fie confirmarea anumitor persoane cu functii de conducere, fie disponibilizarea lor.

"In termen de doua luni de la finalizarea evaluarii, va fi elaborat si un plan de actiune pentru eficientizarea ASF in vederea optimizarii procesului bugetar.

Acord provizoriu pentru...
Citeste si: Mai multe drepturi la locul de munca

La finele lunii august, personalul ASF numara 597 de angajati, in scadere cu 30 de persoane fata de 31 iulie", se arata intr-un raspuns al ASF din 27 septembrie.

Disponibilizarile vor fi operate in conformitate cu contractul colectiv de munca.

Conform anuntului de participare, publicat la finele luni septembrie, viitorul consultant va trebui sa raporteze rezultatele evaluarii celor 205 persoane si sa evidentieze punctele forte si slabe ale fiecarei persoane evaluate, precum si indicarea unui scor individual pe competentele analizate.

Contractul are o valoare estimata fara TVA de 540.000 lei si se va derula pe o perioada de 45 de zile.

Afaceri de peste 300 mil. lei...
Citeste si: Afaceri de 300 mil. lei din mezeluri si restaurante pentru Sergiana

ASF si-a inceput activitatea la 29 aprilie, prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Lidl isi extinde reteaua locala cu doua noi magazine