Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a avizat saptamana trecuta preluarea de catre Anca Roscaneanu (foto) a functiei de director general al Gras Savoye Romania, companie de brokeraj in asigurari aflata pe locul 11 in clasamentul societatilor pe 2012.

Anca Roscaneanu s-a alaturat companiei in luna iulie a acestui an avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand specializare in managementul afacerilor si a urmat numeroase programe de pregatire in domeniul asigurarilor.

Gras Savoye Romania este jucator de top pe segmentul de clienti corporate si gestioneaza in prezent riscurile pentru peste 300 de companii, atat clienti locali cat si internationali.

In anul 2012 Gras Savoye Romania a plasat prime in valoare de aproximativ 57,6 milioane lei, iar in primul semestru al anului 2013 a plasat prime in valoare de 35,9 milioane lei, in crestere cu circa 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri