BNR vrea sa contracteze servicii de transport aerian si de rezervare a cazarii interne si externe, precum si de emitere a voucherelor de cazare, cu o valoare totala estimata la 10,6 milioane lei, fara TVA.

Pentru serviciile de transport aerian s-a estimat suma de 7,2 milioane lei, iar serviciile de agentii de turism si conexe au fost evaluate la 3,4 milioane lei, potrivit unui anunt de participare publicat de banca centrala.

Procedura vizeaza "asigurarea de servicii de transport aerian ocazional intern/ international, transport feroviar si rutier intern si international si servicii de cazare la hotel pentru conducerea executiva, membrii Consiliului de Administratie, salariatii, partenerii, colaboratorii sau alti invitati ai Bancii Nationale a Romaniei", se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

Durata contractului, finantat din fonduri proprii, este de trei ani de la data atribuirii.

Serviciile vor fi contractate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie.

Sursa foto: arhivafoto.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri