Veniturile nete consolidate ale grupului au urcat la 91,4 milioane de euro, iar activele totale se situau, la finele lunii septembrie, la 1,84 miliarde de euro, noteaza Mediafax.

Celelalte trei companii financiare are grupului pe piata romaneasca au consemnat profit in primele trei trimestre, respectiv Garanti Credite de Consum - 1,7milioane euro, Garanti Leasing - 2,3 milioane euro si Garanti Credite Ipotecare - 0,8 milioane euro.

"Continuam cu aceeasi strategie si aceleasi obiective de crestere, astfel incat Grupul Garanti isi va mentine trendul ascendent. (...) Performantele grupului in 2013 au reprezentat, pana acum, o crestere sustinuta si ne mentinem obiectivele de profitabilitate pentru urmatoarea perioada, cu rezultate pozitive pe toate segmentele de business - retail, IMM si corporate", a declarat intr-un comunicat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti Romania.

Citeste si:

Garanti este prezenta pe piata locala de 15 ani, ajungand la o retea de 78 de agentii, 262 bancomate inteligente, 7.866 de POS-uri si are 230.000 de carduri in portofoliu.

Grupul Garanti este detinut de catre Turkyie Garanti Bankasi (TGB), a doua banca din Turcia in functie de active.