Cu ce dobanda reintra UniCredit Tiriac Bank in programul Prima Casa

UniCredit Tiriac Bank relanseaza creditul Prima Casa, produsul fiind disponibil de la inceputul lunii noiembrie sub forma unei facilitati in lei, cu o rata a dobanzii nominala de 5,78% pe an, formata din Robor 3 luni + 2,5 puncte procentuale marja fixa.

Plafonul aprobat in aceasta etapa de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este valabil pana la sfarsitul anului 2013.

"Reluam acordarea de credite prin programul Prima Casa, deoarece constientizam nevoia clientilor nostri de a accesa credite ipotecare in conditii cat mai avantajoase de dobanda si la un nivel al avansului minim cat mai redus. Avem, pentru categoria credite cu ipoteca, o strategie mai ampla orientata catre nevoile clientilor nostri, oferta noastra fiind completata cu produse standard de finantare foarte avantajoase. De altfel, am redus recent dobanzile la creditele ipotecare in lei, astfel facilitand accesarea lor", a subliniat Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

Prima Casa in lei presupun un avans de doar 5% din valoarea imobilului ce se doreste a fi achizitionat, nu presupune un comision de analiza si permite un grad de indatorare mai mare in comparatie cu creditele in valuta, in contextul in care clientii nu vor fi afectati de fluctuatia cursului de schimb.

Citeste si:
OTP Bank începe creditarea pe programul Noua Casă: ce ofertă au
OTP Bank începe creditarea pe...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri