Din aceasta pozitie, ea coordoneaza activitatile de vanzari legate de brokeri & MLM in cele 15 piete din ECE ale grupului: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria.

Andreea Stoica si-a inceput activitatea la UNIQA Asigurari in 2009, iar in 2010 a preluat Departamentul Brokeri, concentrandu-se pe dezvoltarea acestui canal de vanzare. In 2011 a fost unul dintre membrii echipei care a infiintat Departamentul Brokeri&Corporate si a contribuit la cresterea activitatii companiei pe cele doua segmente.

Daca in 2009 primele brute subscrise prin intermediul brokerilor reprezentau 27% din totalul primelor inregistrate de UNIQA Asigurari, in 2013 ponderea acestora a ajuns la 53%, brokerii fiind unul dintre cele mai importante canale de vanzare.

In 2008, un alt manager roman a fost promovat in cadrul UNIQA International. Gabriela Rusu, fost manager de marketing al UNIQA in Romania, a fost numita Head of Strategic Marketing Department in cadrul UNIQA International.