Rusanu, ASF: 4-5 asiguratori dintre primii 11 au probleme!

Nu exista un risc ridicat in piata dar sunt probleme la cel putin 4-5 societati de asigurare dintre primele 11. Speram ca in cel mai scurt timp sa impunem societatilor de asigurare sa se reasigure cu rating cel putin A.", a declarat presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, in cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3, potrivit 1asig.ro.

"Problema de contaminare in asigurari este foarte diminuata. Speram ca in cel mai scurt timp sa impunem societatilor de asigurare sa se reasigure cu rating cel putin A. Societatile publice mari care au polite mari de asigurare nu au problema caci in caietul de sarcini se prevede in mod expres reasigurare cu rating A.", a spus Dan Radu Rusanu (foto).

El a adaugat ca risc ridicat nu exista in piata dar sunt probleme la cel putin 4-5 societati de asigurare din primele 11. "Vom injumatati salariile, rating cel putin A pentru reasiguratorii companiilor din piata si vom obliga primele 11 societati de asigurare sa isi faca audit la o firma cu reputatie internationala.".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri