Marius Popescu, inlocuit cu Raluca Tintoiu la Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat

Raluca Tintoiu, director general ING Pensii, a fost aleasa astazi presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) in locul lui Marius Popescu (foto), director general ING Asigurari de Viata si membru in Consiliul de Administratie ING Pensii, care nu a mai candidat, scrie Mediafax.

In pozitia de vicepresedinte APAPR a fost ales Crinu Andanut, director general Allianz-Tiriac Pensii Private, care il inlocuieste pe Mihai Coca-Cozma, director general Alico Pensii. Crinu Andanut a condus asociatia din pozitia de presedinte intre anii 2008 si 2011.

Ceilalti trei membri ai Consiliului Director al Asociatiei alesi sunt Claudia Ionescu, director al Directiei Titluri, BRD Groupe SocieteGenerale, Ioan Vreme, presedinte al directoratului, Generali Pensii, si Mugur Popescu, director de investitii, BCR Pensii. In timp ce Claudia Ionescu si Ioan Vreme au fost reconfirmati pentru al doilea mandat consecutiv, Mugur Popescu se afla la primul mandat de membru in Consiliul Director al asociatiei.

Toate cele cinci mandate (presedinte, vicepresedinte si cei trei membri) votate marti au durata de 3 ani. In cadrul Adunarii Generale a membrilor APAPR si-au exprimat votul toti membrii asociatiei, care reprezinta 100% din industria de pensii private (administratori si banci depozitare, deopotriva).

Citeste si:
Ce s-a întâmplat cu pensiile românilor în pandemie: Un singur fond...
Ce s-a întâmplat cu pensiile...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri