Activitatile de investment banking ale grupului austriac Raiffeisen Bank International (RBI) pe plan local, atat cele de brokeraj si piete de capital, cat si cele de fuziuni si achizitii, vor fi integrate intr-o noua directie a Raiffeisen Bank Romania, in divizia Trezorerie si Piete de Capital.

Anuntul vine dupa ce wall-street.ro a scris ca Raiffeisen Investment, companie specializata in fuziuni si achizitii, s-a inchis de la 1 iulie.

"Este vorba despre o decizie strategica a RBI la nivel regional si tine cont in primul rand de eficientizarea activitatilor si resurselor pentru furnizarea unor solutii financiare complete clientilor nostri. Aceasta masura ne permite sa ne concentram pe expertiza, pe consiliere, iar toate zonele de suport ale bancii vor deservi eficient si prompt toate diviziile si activitatile grupului in Romania", a declarat vicepresedintele diviziei Trazorerie si Piete de Capital, James Stewart.

El spune ca banca intentioneaza sa diversifice si sa dezvolte in continuare portofoliul pe aceasta zona.

Directia nou creata care va integra aceste operatiuni, de Invesment Banking, este coordonata de Dana Mirela Ionescu (foto), fost director general al subsidiarei Raiffeisen Capital & Investment, pozitie pe care a intrat in companie in 2005. In prezent, Ionescu face parte din echipa de conducere a Depozitarului Central.

Grupul Raiffeisen este prezent in Romania prin Raiffeisen Bank, Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Asset Management, Raiffeisen Investment Romania si Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri