Anuntul vine dupa ce wall-street.ro a scris ca Raiffeisen Investment, companie specializata in fuziuni si achizitii, s-a inchis de la 1 iulie.

"Este vorba despre o decizie strategica a RBI la nivel regional si tine cont in primul rand de eficientizarea activitatilor si resurselor pentru furnizarea unor solutii financiare complete clientilor nostri. Aceasta masura ne permite sa ne concentram pe expertiza, pe consiliere, iar toate zonele de suport ale bancii vor deservi eficient si prompt toate diviziile si activitatile grupului in Romania", a declarat vicepresedintele diviziei Trazorerie si Piete de Capital, James Stewart.

El spune ca banca intentioneaza sa diversifice si sa dezvolte in continuare portofoliul pe aceasta zona.

Citeste si:

Directia nou creata care va integra aceste operatiuni, de Invesment Banking, este coordonata de Dana Mirela Ionescu (foto), fost director general al subsidiarei Raiffeisen Capital & Investment, pozitie pe care a intrat in companie in 2005. In prezent, Ionescu face parte din echipa de conducere a Depozitarului Central.

Grupul Raiffeisen este prezent in Romania prin Raiffeisen Bank, Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Asset Management, Raiffeisen Investment Romania si Raiffeisen Banca pentru Locuinte.