Metropolitan Life a lansat o componenta de investitii, denumita Invest, care poate fi atasata la asigurarea de sanatate Dr. KID, adresata copiilor.

"Grupurile de discutii pe care le-am organizat cu parintii au condus la concluzia ca, dupa ocrotirea sanatatii copiilor, a doua responsabilitate principala a parintilor este asigurarea unei educatii.", explica Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life. In Romania un an de Universitate costa intre 500 si 5.000 euro, iar la o universitate din Europa, taxele anuale pornesc de la 12.000 euro.

"Toate aceste informatii, alaturi de dublarea numarului asigurarilor cu economisire si investitii pentru copii din portofoliul nostru in 2013 fata de 2012, ne-au determinat sa oferim parintilor in acelasi produs atat posibilitatea de a proteja sanatatea copiilor, cat si de a investi pentru un viitor mai bun al acestora prin solutia completa Dr. KID", a mai spus Emilia Bunea.

Asigurarea de sanatate Dr. KID, adresata copiilor, ofera sprijin financiar in cazul diagnosticarii cu o afectiune grava, in eventualitatea unui accident, dar si pentru alte evenimente medicale precum fracturi, arsuri, spitalizare, interventie chirurgicala. Noutatea pe care o aduce componenta de investitii se refera la optiunea oferita parintilor de a aloca o suma de bani intr-unul din cele trei fonduri de investitii ale Metropolitan Life - Plus, Multiplu sau Exponential - in functie de nivelul de risc si profit pe care parintele il doreste: redus, mediu sau ridicat.

Optiunea nou atasata functioneaza astfel: Metropolitan Life investeste suma directionata in unul din cele trei fonduri de investitii, iar dupa un anumit termen - minim 10 ani - clientul retrage suma acumulata din investitii pentru a oferi copilului sau un inceput bun in viata.

Citeste si:
Emilia Bunea pleaca de la conducerea Metropolitan Life
Emilia Bunea pleaca de la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Retentia angajatilor: de ce au nevoie acestia in 2019