Astfel, compania va cere acordul actionarilor pentru contractarea unei linii de credit de 7,5 milioane de euro pe maxim 12 luni de la CEC Bank, precum si pentru o facilitate cu aceeasi valoare pe maxim 18 luni de la Volksbank Romania, se arata in convocatorul AGA pentru data de 24 noiembrie, citat de Mediafax.

De asemenea, Romcab propune actionarilor prelungirea pe o perioada de maxim 24 de luni a duratei creditului de 1,85 milioane de euro acordat de Piraeus Bank Romania, precum si majorarea acestuia pana la maxim 3,5 milioane de euro.

Un alt credit, de 2,55 milioane de euro, de la Piraeus Bank Romania ar urma sa fie prelungit pentru cel mult 24 de luni si suplimentat pana la 3,3 milioane de euro.

Producatorul de cabluri vrea sa prelungeasca si o linie de credit de 670.000 de euro de la Banca Comerciala Feroviara pentru maxim 12 luni si sa extinda pentru pana la 12 luni o facilitate de tip overdraft de 4 milioane de lei (904.000 de euro) de la Credit Europe Bank.

Romcab ia 15 mil. euro de la...
Citeste si: Romcab ia 15 mil. euro de la BEI pentru materii prime

O facilitate de credit de 1,39 milioane de euro de la BRD - Groupe Societe Generale (BRD) ar urma sa fie extinsa pe o perioada de pana la 12 luni.

Actionarii vor vota si asupra prelungirii pe o perioada de maxim 12 luni a plafonului global de exploatare in valoare de 4,5 milioane de dolari (3,55 milioane de euro) acordat de Banca Transilvania (TLV).

Compania intentioneaza sa foloseasca cea mai mare parte a acestor fonduri pentru finantarea activitatii curente.

Romcab etse controlata, prin intermediul furnizorului de piese si accesorii auto Sadalbari, de omul de faceri Zoltan Prosszer, care detine detine 69% din actiunile companiei, in timp ce Morgan Stanley are circa 20%.

Romcab vrea sa contracteze un...
Citeste si: Romcab vrea sa contracteze un credit de 20 mil. lei

Actiunile Romcab sunt listate pe piata Rasdaq a BVB si au inchis vineri la pretul de 5,18 lei/unitate, cotatie la care capitalizarea companiei este de 48,6 milioane de lei (11 milioane de euro).

Sursa foto: Mediafaxfoto