Adriana Grecu, care in prezent detine functia de Chief Broking Officer (CBO) este desemnata CEO interimar si nou director director general al Aon Romania. "In ultimii cativa ani Aon si-a consolidat operatiunile in toata zona Europei de Sud Est, mentinandu-si pozitia fruntasa in industria brokerajului de asigurari", potrivit companiei.

Aon Romania a parcurs un proces de restructurare si reorganizare, evoluand de la un intermediar in asigurari traditional cu o pondere a afacerilor provenita din asigurarile auto, spre un broker de asigurari modern, cu servicii fundamentate pe consultanta si preponderenta a venitutilor din asigurarile non-auto. Lex Geerdes, CEO al Aon Benelux si CEE & CIS adauga ca Valentin Tuca si-a inceput mandatul la Aon Romania in 2011 in conditii dificile.

Valentin Tuca s-a alaturat echipei Aon Romania in 2011 cu o experienta de peste 15 ani in industria de asigurari. El a pus bazele operatiunii din Romania ale unuia dintre cei mai mari brokeri locali, pentru care a lucrat peste 10 ani, avand si responsabilitati pentru intreaga Regiune a Europei Centrale si de Est si CSI.

Pe langa alte functii executive, Valentin a detinut si pozitia de CEO al unei companii de asigurari din Romania si a activat ca antreprenor, infiintandu-si propria firma de consultanta in management.