Valentin Tuca, CEO in cadrul Aon, va parasi compania de brokeraj

Valentin Tuca, CEO pentru operatiunile Aon in Europa de Sud Est si Romania, furnizor de solutii de risk management, consultant de resurse umane si servcii de outsourcing, va parasi compania la data de 1 iunie 2015.

Adriana Grecu, care in prezent detine functia de Chief Broking Officer (CBO) este desemnata CEO interimar si nou director director general al Aon Romania. "In ultimii cativa ani Aon si-a consolidat operatiunile in toata zona Europei de Sud Est, mentinandu-si pozitia fruntasa in industria brokerajului de asigurari", potrivit companiei.

Aon Romania a parcurs un proces de restructurare si reorganizare, evoluand de la un intermediar in asigurari traditional cu o pondere a afacerilor provenita din asigurarile auto, spre un broker de asigurari modern, cu servicii fundamentate pe consultanta si preponderenta a venitutilor din asigurarile non-auto. Lex Geerdes, CEO al Aon Benelux si CEE & CIS adauga ca Valentin Tuca si-a inceput mandatul la Aon Romania in 2011 in conditii dificile.

Valentin Tuca s-a alaturat echipei Aon Romania in 2011 cu o experienta de peste 15 ani in industria de asigurari. El a pus bazele operatiunii din Romania ale unuia dintre cei mai mari brokeri locali, pentru care a lucrat peste 10 ani, avand si responsabilitati pentru intreaga Regiune a Europei Centrale si de Est si CSI.

Pe langa alte functii executive, Valentin a detinut si pozitia de CEO al unei companii de asigurari din Romania si a activat ca antreprenor, infiintandu-si propria firma de consultanta in management.

Citeste si:
Dupa Aon si Marsh paraseste asociatia brokerilor de asigurari UNSICAR
Dupa Aon si Marsh paraseste...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri