Valentin Tuca, in prezent CEO al Aon Romania, va prelua conducerea operatiunilor Aon din Europa de Sud Est, regiune care include pe langa subsidiarele din Romania si Bulgaria, birouri corespondente in Serbia, Macedonia, Kosovo, Albania si Moldova.
Fostul CEO al Aon Bulgaria, Hristo Borissov, va prelua conducerea birourilor Aon din Cehia si Slovacia. Unul din membrii echipei de la Sofia, Rumiana Boseva, a fost numit Branch Manager pentru Aon Bulgaria, cu raportare directa catre Valentin Tuca.

Valentin Tuca (foto) s-a alaturat echipei Aon Romania in 2011 cu o experienta de peste 15 ani in industria de asigurari. El a pus bazele operatiunii din Romania ale unuia dintre cei mai mari brokeri locali, pentru care a lucrat peste 10 ani, avand si responsabilitati pentru intreaga Regiune a Europei Centrale si de Est si CSI.

Pe langa alte functii executive, Valentin a detinut si pozitia de CEO al unei companii de asigurari din Romania si a activat ca antreprenor, infiintandu-si propria firma de consultanta in management.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri