In 2013, Dell a trecut prin cea mai mare schimbare de cand a devenit o companie cunoscuta pe plan mondial. Spre finalul anului, am discutat cu Valentin Nicolaie, vocea Dell in Romania si in alte cateva tari din regiune, despre viitorul companiei, dar si trecutul poate glorios al tarii in anii '90.

Este finalul anului 2013, mai sunt cateva zile si se suna de intrare in 2014, iar eu sunt intr-o camera cu o masa si cateva scaune dintr-o cladire de corporatisti din Pipera. Camera e la etajul cinci, eu sunt pe unul dintre scaune si in fata mea este Valentin Nicolaie, distribution manager Dell pentru Romania, Bulgaria si Moldova.

Discutam deocamdata despre Facebook, confidentialitate in mediul digital si beneficiile acestei lumi care o augmenteaza pe cea reala. Valentin Nicolaie lucreaza de 9 ani la Dell, stie precis asta pentru ca data de angajare este corelata cu varsta fiicei sale. De 15 ani este in domeniul IT, inceputul sau fiind la o companie de calculatoare care vindea atat direct catre utilizator, cat si prin canale de distributie.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Studiu: Peste jumatate dintre...
Citeste si: Expertii digitali din Romania isi doresc sa emigreze


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Maserati, primul brand al Fiat Chrysler care va folosi tehnologia BMW