Potrivit surselor citate de Mediafax, incidentul a avut loc in jurul orei 14.00, cand un barbat care avea fata acoperita cu un fular si gluga pe cap a intrat in sediul sucursalei BRD de pe strada Serban Voda, din Sectorul 4, intr-un moment in care unitatea bancara nu se aflau decat casiera si un alt angajat.

"Cand au ajuns politistii, functionara era in soc si se discuta cu ea pentru a se afla cu ce obiect a amenintat-o”, a declarat Emilia Mihai, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit Digi24.

Craciunul pare a fi perioada predilecta pentru astfel de jafuri. In urma cu doi ani, in ajunul Craciunului, un barbat mascat a intrat in sucursala Raiffeisen din Bucuresti, amenintandu-i cu arma pe cei doi functionari ai bancii, singurii aflati in unitate. Unul dintre functionari a apasat pedala de urgenta, celalalt angajat, o femeie, a reusit apasarea butonului de panica.

Sub amenintarea armei, angajatii au deschis niste sertare din unitate, unde se aflau bani, hotul luandu-i si punandu-i in rucsacul pe care il avea.

Sursa foto: Foto: BRD, Shutterstock.com