O filiala BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost vizata de un jaf armat. Un barbat a intrat inarmat, dar a fugit inainte sa fure bunuri sau valori, dupa ce angajatii bancii au actionat butonul de panica, potrivit Politiei Capitalei, conform News.ro

Nicio persoana aflata la acel moment in unitatea bancara, de pe strada Nerva Traian, nu a fost ranita, a precizat Politia Capitalei. Politistii au inceput cercetarile in acest caz si urmeaza sa il identifice pe cel care a intrat inarmat in sediul filialei BRD.

BRD: Nu au fost prejudicii in urma tentativei de jaf din agentia Nerva Traian de marti dimineata

Tentativa de jaf la agentia BRD din Nerva Traian, care a avut loc marti dimineata, la inceputul programului, nu a creat prejudicii institutiei de credit, iar angajatii nu au fost raniti, insa vor beneficia de asistenta psihologica, au declarat pentru News.ro reprezentantii bancii.

"A fost un barbat cu cagula, dar nu s-a intamplat nimic, era la inceputul programului, nu erau bani in banca. Am predat Politiei imaginile de pe camerele de vederi si urmeaza sa faca o ancheta", au afirmat oficialii BRD.

Sursa foto: Ljupco Smokovski / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Peste 1.000 de autovehicule, depistate ca transportau persoane ilegal