Valoarea totala finala a contractului este de 700.426 lei, de aproape trei ori mai putin decat estimarea initiala, care era de 2 milioane lei, conform unui anunt publicat de companie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Data atribuirii contractului este 19 decembrie 2014, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, potrivit 1asig.ro.

Romgaz a primit doua oferte de asigurare, din care a iesit castigatoare Forte Asigurari. Anterior, Romgaz a organizat o licitatie si pentru asigurarea RCA a parcului auto, fiind castigata de Omniasig Vienna Insurance Group. Valoarea totala finala a contractului este de 492.282 lei si include aproape 800 de mijloace de transport si utilaje, conform anuntului de participare.

Romgaz Medias a inregistrat, in primele noua luni din 2014, o cifra de afaceri de 3,29 miliarde lei (738,8 milioane euro), in urcare cu 27%, iar profitul net a avansat cu 40%, la 1,1 miliarde lei (250,2 milioane euro). Majorarea veniturilor din vanzarea gazelor exploatate in Romania a rezultat atat din cresterea cantitatii vandute, dar mai ales din majorarea pretului.

Actionarul principal al Romgaz este statul roman, prin Ministerul Economiei, cu o participatie de 70%. Forte Asigurari a raportat in primele noua luni din 2014 prime brute subscrise in valoare de 10,76 milioane lei (2,42 milioane euro), in scadere cu 56% comparativ cu perioada similara a anului precedent, potrivit datelor publicate in Revista INSURANCE Profile.