2 Februarie 2015

Top 10 aplicatii financiare pentru telefoanele Android si iOS



Cele mai descarcate aplicatii financiare pentru telefoanele Android si iOS sunt cele dezvoltate de banci, care permit utilizatorilor accesul la interfata de online banking. Totusi, ne-am propus sa identificam cele mai folosite aplicatii financiare, altele decat cele ale bancilor.

iOS - Money Journal

Rating: 5 stele

Pret: Gratuita (versiunea lite) / 2,99 dolari (versiunea full)

Money Journal este o aplicatie care ajuta utilizatorii sa isi administreze veniturile si cheltuielile. Aplicatia ofera numeroase statistici, precum cea care va ajuta sa vedeti care a fost cea mai mare cheltuiala dintr-o anumita perioada. Money Journal este optimizat pentru iPhone 5 si necesita minim iOS 5.


iOS - Caut ATM

Rating: 3,5 stele

Pret: Gratuita

Caut ATM este o aplicatie simpla care, asa cum numele sugereaza, ajuta utilizatorii romani sa gaseasca cel mai apropiat bancomat. Aplicatia este optimizata pentru iPhone 5.


iOS - Curs Valutar si Convertor

Rating: 5 stele

Pret: Gratuita

Aplicația vine în sprijinul utilizatorilor care doresc sã cunoascã evoluția ratelor de schimb ale principalelor valute pe baza informațiilor publicate de BNR. Aplicatia ofera, printre altele, cursul principalelor bãnci din România si evoluția fiecãrei valute în ultimele 10 zile. Aplicatia necesita minim iOS 6 si este optimizata pentru iPhone 5.


iOS - Gas Manager

Rating: 4,5 stele

Pret: Gratuita (versiunea lite) / 4 euro (versiunea full)

Gas Manager este o aplicatie dedicata utilizatorilor care detin unul sau mai multe vehicule. Aplicatia monitorizeaza consumul de combustibil, costurile si distanta pe care o parcurgeti. Gas Manager necesita minim iOS 5.1, si este compatibila cu iPone, iPad si iPod touch.


iOS - Facturis

Rating: 4 stele

Pret: Gratuit

Facturis permite utilizatorilor sa emita facturi, chitante, proforme si avize de insotire a marfii. Printre altele, aplicatia mai permite si sa vizualizati vanzarile firmei grupate pe produse, pe facturi, pe zile, pe saptamana sau pe luna. Aplicatia necesita minim iOS 6 si este optimizata pentru iPhone 5.


Android - My Budget Book

Rating: 4,6 stele

Pret: 13,49 lei

My Budget Book este cea mai cumparata aplicatie financiara pentru Android. Aplicatia ajuta utilizatorii sa tina evidenta veniturilor si cheltuielilor si sa isi administreze banii.


Android - Cash Flow

Rating: 4,2 stele

Pret: 9,6 lei

Chiar daca nu este exact o aplicatie financiara clasica, Cash Flow se afla pe locul 4 in topul vanzarilor pe segmentul financial destinat terminalelor Android. Cash Flow este un joc financiar care, in cateva cuvinte, poate fi descris ca “Monopoly pe steroizi”.


Android - Easy Currency Converter

Rating: 4,6

Pret: Gratuit / 6,59 lei

Easy Currency Converter este un convertor valutare pentru peste 180 de monede internationale. Ratele de schimb sunt live, sau pot fi actualizate la un anumit interval, cat timp aplicatia este in offline mode. Aplicatia este compatibila cu telefoanele care folosesc cel putin Android 1.6.


Android - PayPal

Rating: 4,2 stele

Pret: Gratuit

Aplicatia PayPal pentru dispozitivele care folosesc Android permite utilizatorilor sa isi verifice si administreze contul PayPal. De asemenea, acestia se pot folosi de portofelul electronic PayPal. In Romania aceasta solutie de plata nu este acceptata, inca daca sunteti in afara tarii optiunea s-ar putea sa va fie de folos.


Android - Calculator Salariu

Rating: 4,3 stele

Pret: Gratuit

Aplicatia permite utilizatorilor cu dispozitive Android sa calculeze un salariu pornind de la salariul brut (brut la net) salariul net (net la brut) sau totalul cheltuielilor suportate de angajator (salariu complet), impreuna cu evidentierea detaliata a tuturor sumelor (fluturasul de salariu): salariu brut, net, retineri (cheltuieli) angajat, angajator. Sumele calculate sunt conform legilor in vigoare din Romania.




Citeste si