"In acest context, tragem inca o data un semnal de alarma: regretabilele derapaje punctuale - caci ele exista si sunt deja sanctionate de autoritatile competente, au ajuns sa fie atat de des reiterate in spatiul public incat situatia risca sa aiba un impact major asupra increderii clientilor in intregul sistem de asigurari", a spus Remi Vrignaud (foto), la cea de-a doua editie a Conferintei Europene privind Protectia Consumatorului in Serviciile Financiare.

Evenimentul a fost organizat de UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor cu sprijinul si participarea Autoritatii de Supraveghere Financiara.

"Tocmai de aceea, apreciem ca este deosebit de important ca toti cei implicati sa conlucreze pentru ca increderea – acest concept cheie in relatia cu consumatorii – sa renasca. Dialogul este insa singura cale de a merge inainte si de a oferi clientilor valoare adaugata, la standarde europene", a mai spus seful Allianz-Tiriac Asigurari.

Citeste si:

"Atata timp cat inca mai credem ca putem flexibiliza regulile dupa bunul nostru plac si atata timp cat nu acceptam ca orice greseli s-ar fi facut in trecut ele trebuie corectate - clientii nu pot beneficia de servicii corecte, asa cum se intampla in statele cu economii dezvoltate, pe care ne place sa le luam drept modele de urmat", a incheiat Remi Vrignaud.

Sursa foto: Mediafax Foto