Directorul executiv al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, ca cele mai putine cereri au fost inregistrate in judetul Salaj - 193, potrivit Mediafax.

“La nivelul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Cluj-Napoca au fost depuse 2.523 cereri de revendicare a premiilor la Loteria Bonurilor Fiscale, cele mai multe, 1.026, fiind inregistrate in judetul Cluj. In celelalte judete arondate Directiei Regionale au fost depuse cereri dupa cum urmeaza: Bihor - 473, Bistrita Nasaud - 273, Satu Mare - 208, Maramures - 350 si Salaj - 193”, a spus Ioan Pop.

Data limita de depunere a cererilor de revendicare a premiilor la Loteria Bonurilor Fiscale a fost 13 mai. Loteria este organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de sarbatori.

Citeste si:

La extragerile lunare participa bonurile fiscale emise in luna calendaristica anterioara organizarii extragerii. La extragerile ocazionale participa bonurile fiscale emise in intervalul calendaristic anterior organizarii extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finantelor Publice. Extragerea se realizeaza dupa minimum 15 zile de la sfarsitul intervalului calendaristic pentru care se organizeaza loteria bonurilor fiscale.

La prima extragere, care a avut loc in 13 aprilie, au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie. Bonurile castigatoare au fost cele cu valoare de 6 lei (fara a tine cont de subdiviziunile leului), din data de 7 februarie.