Dana Demetrian, Vicepresedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR, declara: „Avem 13.000 de clienti care se bucura deja de rate reduse, iar numarul celor care urmeaza sa semneze oferta BCR este in continua crestere. Exista o serie de clienti care vin ei catre noi, pentru ca vestea ofertei de nerefuzat, de rate lunare mai mici, s-a raspandit rapid. Campania Scade Rata nu este o simpla campanie pentru BCR, este practic ocazia noastra de a confirma angajamentul ca vom fi un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri”.

Reactiile clientilor care beneficiaza deja de rezultatele ofertei nu au intarziat sa apara. „Cu siguranta o economie de aproximativ 100 euro/luna se va simti in bugetul familiei. Ar putea insemna, de ce nu, o mica vacanta”, spune Camelia Vartic, o clienta BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu 83 de euro.

„Rezultatul va fi unul bun, pentru ca eu si banca vom castiga impreuna. Am acceptat imediat oferta, intelegand ca vom scapa de toata birocratia” (Ion Sandu, client BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu suma de 383 de euro)

„Am reusit sa dam prichindelul de 4 ani la o gradinita mai buna. Oferta a venit intr-un moment potrivit si ne-a ajutat sa ne echilibram financiar” (Niculae Vasile, client BCR care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu suma de 200 de euro)


Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an si de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca o dobanda de 5,95%/an pentru dobanda fixa pe 5 ani si 6,45%/an pentru dobanda fixa pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.