“Numarul clientilor care accepta si semneaza oferta noastra de rate reduse creste intr-un ritm alert, insa suntem pregatiti sa suplimentam eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel incat sa raspundem prompt si rapid tuturor solicitarilor”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an si de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca o dobanda de 5,95%/an pentru dobanda fixa pe 5 ani si 6,45%/an pentru dobanda fixa pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.