OTP Bank Romania finalizeaza procesul de integrare a Millennium Bank Romania

OTP Bank Romania va finaliza luni, 2 noiembrie, fuziunea legala si procesul de integrare a Millennium Bank Romania, actiune demarata in ianuarie 2015, in urma unei tranzactii in valoare de 39 de milioane de euro.

„Integrarea va fi finalizata in mai putin de un an. Este un moment cheie in evolutia OTP Bank Romania, care ne apropie de obiectivul nostru strategic pe termen mediu, si anume acela de a ne clasa in top 10 banci la nivel national”, a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank Romania.

Etapa finala a procesului de integrare consta in migrarea clientilor Millennium Bank Romania la OTP Bank Romania si va avea loc in perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2015. Astfel, accesul la serviciile bancare digitale ale Millennium Bank va fi restrictionat intre 30 octombrie si 2 noiembrie, bancomatele Millennium Bank vor fi scoase din functiune incepand de vineri pana luni, ordinele de plata vor fi acceptate in unitatile Millennium Bank Romȃnia pana vineri, iar luni, 2 noiembrie, toate unitatile bancare din reteaua OTP Bank Romania vor fi deschise publicului incepand cu ora 12:00.

In urma integrarii, cota de piata a OTP Bank Romania creste la aproximativ 2%, banca urcand pe pozitia 14 in clasamentul bancilor din Romania dupa active. Astfel, OTP Bank Romania va oferi produse si servicii bancare unui portofoliu extins, de peste 426.000 de clienti, in crestere cu 13% fata de portofoliul anterior al bancii.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare.

Citeste si:
OTP Bank lansează LeZero: cont 100% online cu cashback
OTP Bank lansează LeZero:...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri