BRD Groupe Societe Generale ofera reduceri de peste 25% la dobanda creditului de nevoi personale Expresso in cadrul unei promotii de Black Friday. Promotia, care se va desfasura exclusiv online, ofera reduceri la o gama larga de servicii si produse achizitionate de vineri, 27 noiembrie, pana duminica, 29 noiembrie.

Banca va reduce cu pana la 100% comisioanele sau dobanzile la produsele din gama MyBRD (internet si mobile banking), credite imobiliare si de nevoi personale, carduri de credit si debit si va bonifica suplimentar depozitele in lei constituite in perioada respectiva.

Dobanda la creditul de nevoi personale Expresso va fi redusa cu peste 25% fata de cea oferita in campania actuala a clientilor care incaseaza veniturile la BRD. De reduceri vor beneficia si clientii mici intreprinzatori, a caror cifra de afaceri nu trebuie sa depaseasca 100.000 de euro, prin comisioane reduse cu pana la 75%.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor, are 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de 842 de unitati. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri F