ELITE UniCredit CEE Lounge ofera IMM-urilor servicii pentru dezvoltarea organizationala si a instrumentelor de management in vederea cresterii afacerii. Lansat de London Stock Exchange Group, programul ELITE ofera companiilor acces la pregatire si coaching oferite de catre scoli de top, experti si antreprenori recunoscuti in Europa, in cadrul unei platforme bazate pe un model de tutoriat si contact direct cu mediul financiar de specialitate, se arata intr-un comunicat UniCredit.

Programul ELITE ajuta companiile cu potential de crestere sa devina mai constiente de multiplele optiuni de finantare pe care le au la dispozitie, imbunatatindu-le totodata capacitatea de a atrage potentiali investitori/parteneri. In acelasi timp, programul aduce aceste companii fata in fata, oferindu-le posibilitatea de a se inspira reciproc, de a schimba idei, de a impartasi exemple de buna practica si de a identifica oportunitati de afaceri.

“ELITE UniCredit CEE Lounge este creat special pentru companiile care pot face diferenta in lumea de maine, oferindu-le din timp cunostiintele de care au nevoie pentru a lua deciziile de investitii corecte. UniCredit crede cu tarie in potentialul IMM-urilor din Europa Centrala si de Est si, asigurandu-le dezvoltarea, urmareste sa isi consolideze rolul de partener de incredere, prin facilitarea accesului la servicii inovatoare. ELITE UniCredit Lounge reprezinta un pas in aceasta directie”, a declarat Carlo Vivaldi, Head of CEE Division si Deputy CEO al UniCredit Bank Austria.

Citeste si:

Primele 14 companii care vor participa la UniCredit CEE Lounge au fost selectate din Bosnia Hertegovina, Croatia, Cehia, Ungaria, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

Clientii UniCredit din Europa Centrala si de Est vor beneficia de valoarea adaugata a acestei initiative, serviciile ELITE fiind oferite fiecarei companii selectate in cadrul programului. Grupul UniCredit va contribui la modulele de training si pregatire, asigurand in acelasi timp acces la propriile servicii de asistenta personalizata.

Programul ELITE a fost lansat in 2012 si a sprijini peste 320 de companii din Europa si are, in prezent, 150 de consilieri si 90 de investitori in randul comunitatii sale.

Sursa foto: Sergey Kohl/Shutterstock