Cristina Varzaru, director executiv al directiei administrarea bilantului din cadrul BCR, se alatura echipei de la BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) in pozitia de vicepresedinte, in urma autorizarii sale de catre BNR.

Cristina Varzaru a inceput colaborarea cu Grupul Erste in anul 2005, unde a avut diverse responsabilitati fiind implicata in procesul de pregatire a intrarii grupului pe piata bancara din Romania. De asemenea, a facut parte din colectivul care s-a ocupat de due diligence facut de Erste pentru achizitia BCR iar ulterior s-a ocupat de programul de integrare si dezvoltare BCR-Erste si tranzitia care a urmat preluarii BCR de catre Grupul austriac.

Din anul 2007, s-a alaturat echipei BCR preluand diverse responsabilitati in domeniul administrarii activelor si pasivelor. Pentru o perioada (2010 - 2011) a lucrat la subsidiara grupului Erste din Serbia. In ultimii 5 ani a ocupat pozitia de Director executiv al Directiei administrarea bilantului din cadrul BCR.

De-a lungul timpului, Cristina Varzaru a coordonat zona de Back Office in cadrul Volksbank Romania iar cariera in lumea bancara si-a inceput-o in cadrul ABN Amro Romania. Cristina Varzaru a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice si a obtinut o Diploma Executive MBA la Vienna University of Economics and Business.

Retail jobs

BCR BpL are un sold al depozitelor de peste 2,6 miliarde lei. In portofoliul BCR Banca pentru Locuinte exista peste 389.000 de contracte de economisire-creditare. Portofoliul de credite acordate de BCR BpL a crescut cu 18%, depasind 179 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri