Optimo Card ofera o limita de finantare de tip revolving, pentru cumparaturi de maxim 33.000 de lei, ce pot fi achizitionate in 18, 24 sau 36 de rate, din diverse locatii, sau pentru cumparaturi online.

„Optimo Card reprezinta un nou pas pe care Credit Europe Bank il face pe piata din Romania, pentru a-si consolida pozitia in sectorul cardurilor”, a declarat dl Engin Alaybayoglu, Vicepresedinte Credit Europe Bank. Prin aceasta lansare, Optimo Card completeaza portofoliul de carduri cu linii de finantare pentru cumparaturi, banca detinand si Card Avantaj, cardul de cumparaturi in rate fara dobanda.

Citeste si:

Cardul poate fi obtinut pe loc, in 36 de sucursale ale bancii, daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate si dupa verificarile necesare in baza ANAF. Pentru o limita de credit de pana la 6.000 lei, cardul poate fi obtinut fara documente de venit. Pentru cumparaturi de peste 6.000 lei, pana la 33.000 de lei, este necesara o adeverinta de salariat. In plus, pe masura ce ratele sunt rambursate, clientul va reutiliza suma de bani disponibila pentru noi cumparaturi.

Magazinele partenere in care se poate plati cu Optimo Card se regasesc aici, majoritatea fiind din domenii precum electronice si electrocasnice, IT, mobila, constructii si bricolaj.

Sursa foto: Mediafax Foto